Snälla skjut mig!

Allt barkar åt helvete just för tillfället.

*Får inga pengar från skolan
*Santoz springer sönder trådar och lever faan på nya stället
*Jag är fattig och har inte en krona
*Z är jätte arg (jag förstår honom)
*Molly har gigantiska puppar

Kan det bli värre ?!?

Väntar iaf på besked från Af om det kan finnas nån väg att kringå det här så jag iaf kan läsa ett ämne...

Nej nu ringde det nån på Molly och vill köpa henne ;( Usch jag vill ju inte sälja egentligen. Min älskade lilla flicka ;(


Det är inte roligt längre...

Otäckt

Imorse när jag var på väg från stallet och tillbaka hem ringde mamma och fråga om jag sett att Shell macken var avspärrad och att det var poliser där. Öö nää var mitt svar jag har inte sett nåt. Passera ju där kanske en halvtimme innan och jag har inget minne av nån polisbil. Jaja vi prata lite till och sen på vägen hem såg jag polisbilar och avspärrningen. Ringde då en kompis som jag tänkte nog hade koll på det där men han fatta nada vad jag babbla om :) Jaja jag bad han ringa runt och kolla lite vad som hänt och medans jag väntade på svar från han gick dom ut på radion och berätta vad som hänt. Den stackars människan som jobbade hade blivit utsatt för rån då en knivbeväpnad man kommit in och vifftat med kniv. Fick med sig en okänd summa pengar och flydde från platsen till fots ;/
Fast det inte var jag som stod där i kassan lider jag verkligen med personen i fråga. Tycker sånt är så fruktansvärt obehagligt och jag hoppas hon inte blev allt för skrämd av mannen. Jag själv skulle nog tuppat av om han kom med den där kniven då det är bland det vidrigaste jag vet. Har dock ingen förklaring till min skräck för knivar men den finns där. Ringde upp mamma som ville veta när jag fått reda på vad som hänt och hon sa åt mig att jag skulle låsa dörren så han inte kunde komma in om han nu var på rymmen :) Så nu sitter jag här vid datorn med dörren låst och ska snart gå upp och bänka mig framför tvn. Alfonz ligger och har span i fönstret så jag behöver ju inte vara rädd :) Han räddar ju mig om det kommer nån. Eller vad tror ni ? ;)




Ser han inte liite farlig ut ? ;) hehe


// Märi<3

Pengar

Ska idag posta en nosgrimma i ett paket som nån vänlig själ ville köpa av mig. Sånt gillas när folk handlar grejer av mig så jag får in pengar :) Dessvärre har jag kommit på mer grejer som ev ska säljas så jag får väl lägga in en ny annons då kanske. Nu är det lite grejer som ligger på tradera och jag har fått några bud. Dock inga större pengar det handlar om men nån krona slinker det väl in.

Har tänkt att jag ska ringa igen ang mina pengar från CSN så jag hoppas dom beslutat nåt. Är det så att dom anser att jag ska vara kvar i skolan kommer min helg bestå av plugg då det är en massa som ska göras till veckan. Två prov och en inlämningsuppgift såhär långt iaf. Sen kanske det är nåt mer som jag glömt :) Har inte lagt ner så stor energi på det där eftersom jag inte vet hur de blir med mina pengar.

Imorgon bär det av till Anki för att kolla på kontraktet på Santoz så jag kan skicka det. Har bett henne om hjälp för jag brukar komma på en massa och sen kan jag inte formulera mig spec bra. Sen kanske man glömmer nåt viktigt som hon kommer på osv :) Skönt iaf att man har snälla vänner som ställer upp och hjälper till när men själv inte fattar nåt.

Nej nu måste jag ringa CSN. Skulle egentligen skriva mer men jag är så nyfiken och få veta om dom kommit fram till nåt. Håll utkik efter nästa inlägg där det förmodligen står om det gått igenom eller inte...


// Märi<3

Sego

Usch idag går det riktigt trögt. Alfonz har fått nåt dille och väcker mig 06.40 varje morgon. Min klocka ringer ju 40 minuter senare och jag vill gärna sova tills dess men det går uppenbarligen inte. Så den här morgon/fm har spenderats i soffan framför tvn och även vid datorn där jag lagt ut lite grejer på tradera. Får säkert inget sålt och sen är det ju bara skit saker som inte knappt kostar nåt som jag säljer här. Måste dra igång en loppis snart i ridhuset så man kanske kan bli av med nåt. Funderar på om jag ska sälja ponny sadeln jag har eftersom den iaf inte passar på Molly. Verkar ju inte som det blir nån ridning på den fröken eftersom jag inte hittat nån som är självmordsbenägen än ;) Får hoppas Anki tar sitt förnuft till fånga i sommar och rider in den där lilla damen åt mig ;) hehe.

Nej bege sig mot stallet kanske då jag inte hade ork att fixa nåt där imorse så allting är kvar ;/ Funderar på en rid tur i det fina vädret oxå. Då blir nog Z glad :) Men det beror på om jag hittar nån energi efter vägen. Som jag känner mig nu har jag bara lust att lägga mig i soffan igen och kolla på tv. Vet inte om jag håller på att bli sjuk för jag känner mig inte riktigt fräsch tyvär. Jaja det är väl bara bita ihop och köra på. Ska plocka med mig mer grejer hem från stallet och lägga ut på tradera oxå. Se om nån nappar på det.

Fixar kontrakt på Santoz imorgon eventuellt och skickar iväg så hoppas jag att lite pengar från det kan trilla in. Inte roligt att vara fattig nu. Hoppas på positivt svar på fredag oxå när jag ringer igen om mina pengar. Håll tummarna.


// Märi<3

Duktiga jag

Denna veckan är riktigt soft om man kollar i min kalender. Endast två lektioner men dessvärre en del som ska göras i skolarbeten. Har idag varit till skolan iaf och pratat med engelska läraren om den muntliga examinationen vi hade förra veckan. Vi skulle prata om en stad och jag valde Sydney. Var dock inget vidare förberedd då jag satt och översatte allt jag skulle säga från svenska till engelska under tiden jag pratade :) Men hon var mycket nöjd med mitt framträdande och jag låg långt över Godkänt. Hurra för mig ;)
Har även pratat med CSN igår och dom är inte klara med mitt beslut om pengar så jag ska ringa i slutet på veckan för att kolla om dom kommit fram till nåt. Kul om dom nu säger nej och sen har man fixat massor till nästa veckas lektioner ;/ Med min vanliga tur blir det väl inga pengar så jag får vänta på pengar från af. Kommer bli roliga månader framöver... ;( Nog om det skiten jag blir bara depp...

I söndags anlände en bland dom finaste (i mina ögon) hästar som finns. Nämligen




För er som inte vet vad detta är för vacker pålle så är det min gamla "sköthäst" sen över 10 år tebax :) Den underbart söta Ghana. Blev alldeles tårögd när hon kom för man tänker tillbaka på den tiden då allt va så skoj och man inte hade värst stora problem med saker och ting. Sen att hon har världens vackraste mamma gör ju inte saken sämre ;) Har tyvär ingen bild på henne på datorn utan det finns på såna här fina gamla kort som sitter i mina album. Dock känns det lite tyngre att kolla på dom bilderna så jag struntar i det och myser med den fina jag har i stallet. För jag tror att Ghana´s mamma lever kvar i henne :) Kär är jag iaf <3

Avslutar med bilder på den lilla odågan, hans mamma och det stora skrället ;) Planer för framtiden;
* Den lilla odågan flyttar till ny lya på lördag :D
* Odågans mamma ska agera sällskapsdam till grannens häst 5 mars <3
* Stora skrället ska igång igen så fort som möjligt då han ska vara med i KRT´s hopplag i år ;)




// Märi<3


Längesen

Har inte haft tid, lust eller ork att skriva här men tänkte uppdatera lite snabbt för jag ska strax klä på mig och dra mot stallet. Måste fixa iordning hö då mitt var slut så han har ställt in nytt åt mig under dagen.

Fick ett samtal idag av J att mina hästar var på rymmen ;( Va glad man blir då... Såg framför mig hur Z gjort mos av alla Caritas ponnisar och jag hade en fet räkning att vänta på skador... Men ack så fel man kan ha för när jag väl anländer till stallet stod min älskade morot på rätt sida staketet. Duktig häst !! Dom andra två däremot såg jag inte röken av. Helvete tänkte jag för mig själv samtidigt som jag spejade upp mot skogen. Men fick snabbt ett lugnande besked att dom var instängda i lösdriften. Puuh... Jannica hade redan börjat laga hage när jag kom så vi fixa de sista och gick sen över för att hämta ligisterna. Inte en skråma på nån av dom !? Hur sjukt som helst då deras hage verkligen var tvärpajj ;S Jaja dom blev iaf återförda till rätt sida staketet och jag hoppas dom håller sig där hädanefter. Inte kul om det här ska fortsätta nu när HAN kommit på hur man gör...

Santoz kommer iaf ta sitt pick och pack och bege sig mot ett annat stall här om nån vecka. Får se hur mor och son ska klara de. Bye bye blir det då. Ses aldrig mer igen. Han kommer säkert fortsätta riva trådar med sin nästa kumpan till hagkompis som tydligen oxå verkar vara en hejjare på det där ;/ Usch hemska odjur. Mollan kommer garanterat vara super jobbig ett tag men jag hoppas det går över fort och hon finner sig att vara utan sin odåga till son. Om jag vore henne skulle jag bli glad att bli av med "den där" :)

Annars händer det väl inte alltför mycket. Jag måste måste måste ta tag i min ridning och komma igång igen. Nu har det varit så kallt så jag har inte haft lust. Så jag hoppas på lite mildare väder men denna gång utan blåst...

Har fortfarande inte hört nåt från CSN ang mina pengar. Därför är inte motivationen till skolan på topp heller ;( Jag ska försöka ringa dom till veckan och höra hur det går.

Nej nu får jag nog bege mig mot stallet och plocka in kusarna så jag får kvällen nån gång. Sista mys kvällen med prinsessan innan hon åker till B ;( usch...


// Märi<3

Snö helvete

Vem faan har beställt den här vidriga snön ? Jag hade ju nyss vår känningar men dom gick över ganska fort när det här damp ner. Usch jag anser att vintern gjort sitt för denna gången och vill välkomna våren istället. Nån som håller med ?

Duktiga jag har bakat idag igen. Hehe kanske skulle starta ett eget litet fik ;) Idag blev det kladdkakemuffins med grädde och en polly på toppen. Det var smaskens vill jag lova. Får se om jag tar med några till tävlingen imorgon om det finns kvar. Päronen var inte dåliga på att hjälpa mig med att provsmaka :)
Men eftersom det är jag så måste jag ju få gnälla lite annars blir det inte rätt. Dom var lite knapriga för min smak. Gillar mer att dom är mycket kladdiga. Men men vadå första gången och ändå iaf godkända. Inte illa ;)

Tävling som sagt då imorgon och Z får inte vara med. Han har stått nu pga skoning, vacc och skola. Pluss att jag verkligen inte har ett rött öre. Hoppas mupparna kan få tummen ur röven och besluta om jag ska få några pengar eller inte så jag vet om jag ska gå kvar i skolan.

Mm skolan... Börjar komma igång riktigt nu och är en del som ska fixas vilken min kväll och dag imorgon kommer bestå av. Först på tävling och sen skola. Får se om det blir träning imorgon kväll oxå. Anki är tydligen lite krasslig. Kan ju iofs åka själv oxå men då jag behöver tillbringa ganska mycket tid med mina skol böcker så grinar inte jag om det inte blir träning ;)

Pratat och mailat med en tjej idag oxå ang Santoz. Vill inte säga för mycket utan det blir som det blir. Om det finns nån krake som vet om nåt place han kan flytta till typ nu så hojta gärna till. Vore bra för han att komma bort från mamma nu och klara sig lite själv.

Nej nu ska jag gå kvälls promenixen med prinsessan och sen blir det duschen. Har ju städat och bytt i sängen idag och då är det obligatoriskt att man måste duscha :) Finns inget skönare än att krypa ner i en nybäddad säng nyduschad :D Man sover som en stock då. Hehe. Plus att jag har sov morgon imorgon ;) Det ni...



// Märi<3

Konstigt

Det är mycket saker jag inte riktigt förstår och som jag antagligen inte kommer få svar på heller. Har bestämt mig för ett tag sen att jag inte tänker bli en sån som vänder kappan efter vinden och försöker ändra på mig när jag kommer i olika situationer för att passa andra. Jag är som jag är och passar det inte så får det väl va. Ganska trist när man känner att människor man hade runt sig bara försvinner och man förstår inte varför. Jag tycker inte jag ändrat på mig och blivit en sämre människa så varför är dom inte kvar ?

Hoppas på att jag får pengar från CSN så jag kan fortsätta i skolan och klara den så man kanske kan söka vidare. Anledningen till att man stannat här hela livet är för att jag inte vågat flytta. Sen har jag alltid haft så mycket här som varit viktigt i mitt liv och jag inte velat flytta för det. Men som det känns nu så har jag förlorat så mycket att det kan kvitta om jag är kvar här.

Skulle vara mycket bättre om dom "vänner" man har runt sig kunde säga om nåt är fel eller vad det nu kan vara. Eftersom jag inte är synsk eller har en spåkula så vet jag inte vad dom tycker. Men det kanske bara är så att man är ett stort fel och inte passar in i deras "mall" av hur man ska vara eller se ut. Tråkigt är det iaf och speciellt när jag inte förstår varför. Blir bara ännu mer ledsen och drar mig undan mycket mer när man känner såhär. Känns iaf inte roligt när man inte kan få vara med på saker eller vara den som finns för sina vänner. Har alltid försökt ställa upp på mina vänner så gott jag kunnat. Iaf enligt min åsikt. Men nu kanske jag har tänkt lite mer på mig själv och försöker göra saker för min egen skull som jag tycker är skoj. Unnar dom mig inte det ? Jag förstår iaf ingenting...



// Märi<3

Vildhästar

Tror faan nån har bytt ut mina hästar mot icke tama varelser. Santoz var vild häromdagen när dom skulle in. Ville inte gå från mamma (antar han inte han käka innan ja kom) så han for iväg som en raket på sidan om mig, stod på bakbenen och härja. Men men det har han ju inget för den lille kraken. Jag vann (som vanligt) och vi kom båda in helskinnade i stallet. Dom andra två var snälla och beskedliga som vanligt :) Har på sista tiden hänt att jag tar in Santoz först från hagen och hämtar dom andra två tillsammans sen. Fungerar hur bra som helst och han brry sig inte om att få stå själv max 2 minuter i stallet :) Han har ju ändå massa gods i krubban ;) Inte vet jag om det är bra för en bebis men jag tycker iaf han är duktig. Handlar ju som sagt inte om nån längre tid men ändå.

Idag klättrade jag upp på min morot efter ca 1 veckas vila och herregud kan jag bara säga. Där hade vi vildhäst nr 2 ;S Nog för att han kan va lite pigg ibland (HA HA) men idag slog han alla rekord. Det var inte många cm från att jag suttit fram på hslsen efter dom där bakut sprången. Tänkte jag skulle longera honom imorgon (om det går) och se vad mycket energi herrn har egentligen. Bara det att jag provat det där knepet förut och då rör han knappt på sig när man ska longera :) Roligare när jag sitter på så han kan få busa. Ska försöka komma iväg till ridhuset nån dag oxå så Anki kan rida honom. Jag är ju tvär pank så har tyvär inga pengar att kunna rida där för. Eller göra nåt annat överhuvudtaget :(

Föresten ang ett annat inlägg här om mitt fina mail från läraren om svenskan :) Haha jag träffade henne idag och vi pratade igenom mitt prov. Herregud det var ju hur lugnt som helst :D Jag var inte så kass som jag trodde uppenbarligen. Iaf inte på den grejen :) Nu idag har jag fixat ihop min matte inlämning så imorgon ska jag plugga Sh för hela slanten då vi har prov på fredag. Hur sjukt många sidor som helst som ska läsas igenom :/ Men men jag hoppas jag kan få godkänt iaf. Den som lever får se :)

Nej nu ska jag krypa ner under täcket och vila min rygg för den gör ont :/ Blev ingen träning idag heller eftesom jag var tvungen att fixa matten. Inte bra alls då jag verkligen vill träna men skolan måste gå före. I helgen har jag däremot tänkt att försöka göra en hel del skol arbete så jag ligger med lite igen. Sen försöka få tag på den där jävla boken som ingen människa verkar ha :( Vill inte låna på biblioteket men det verkar som jag snart blir tvungen till det...

Jaja skit samma. Nu är de kvällen :)


// Märi<3

Plugg

Jag har nog inte så stor koll som jag trodde mig ha. Engelskan ska var inlämnad senast onsdag och matten senast fredag ;/ Jag är inte klar på långa vägar med nåt av det... Har suttit lite med matten nu iaf och jag förstår inte riktigt va jag pysslar med men ja lämnar in skiten ändå. Bara några tal kvar sen kommer "text talen" som jag verkligen avskyr. Kollade igenom dom lite förut och jag tror dom första kommer gå galant men sen då...
Engelskan ska jag sätta mig med efter att jag kommit från stallet i em. Är ju träning ikväll och det får man inte missa :) Sen blir de plugg i stort sett hela dagen imorgon så jag kan maila engelskan på kvällen. Sen ska jag fortsätta med min engelska då vi har muntlig examination nästa vecka och det har jag inte ens börjat med ;( Fy på mig !!

Nej fortsätta med lite matte innan jag ska tillbaka till skolan. Imorgon blir de ev Hööks med Anki och sen kommer Elina på em och tar lite kort på Santoz :)


// Märi<3

Trötter

Usch idag är jag segare än vanligt. Kanske kan bero på att jag sovit längre än jag brukar och att jag inte var hemma förän 4 imorse :) Haha. Har inte fått tillräckligt många timmars sömn så det lär jag ta igen inatt. Prinsessan kommer ikväll oxå så då blir det massa mys :D Har inte sett min lilla ängel på två veckor. Så det ska bli sjukt underbart att få ha henne hos mig igen :)

Igår kväll var det fest i bråten och det blev faktiskt väldans lugnt. Den som var fullast var nog bror min. Haha men det var väl inget nytt ;) Jag mår förutom tröttheten väldigt bra idag så det måste ju betyda att det gick lugnt till igår. Nu har jag ju gjort en av mina två fyllor detta år ;) Haha.

Nej usch lägga sig på soffan en stund framför tvn och invänta klockan för sen bär det av till stallet och plocka in mina kusar. Hoppas päronen mockade imorse när dom var där för det vet jag inte om jag har ork till idag ;P Haha.





// Märi<3

Nu då kanske

Idag har det varit en riktig slappar dag. Måste försöka imorgon (om jag hinner) städa och plugga lite. Kollade lite nu vad som är på gång i skolan och hittade lite i engelskan. Matten måste jag också försöka fixa. Kommer inte ihåg när inlämningsuppgiften skulle vara klar där men det skiter jag i idag. För det är fredag och då ska man inte plugga. Lets dance står nämligen på schemat och jag ska ta med min lill prins upp här strax och mysa framför tvn :)

Varit till syon idag och han har knåpat ihop ett papper och skickat till CSN så nu hoppas jag att jag kan få pengar och att det inte tar alltför lång tid. Har ju som sagt räkningar som jag inte kunnat betala denna månaden. Ska försöka ta kort och lägga ut lite grejer på tradera, hästnet och blocket också. Har blivit värsta lat med det där och har inte tagit kort och mailat tillbaka efter ordning. Då är det inte lätt att sälja ;( Men sen är det så fruktansvärt irriterande när folk bara mailar och sen blir det inge mer. Visst jag kan förstå om dom inte vill ha grejen men då kan dom faan skriva det också !

Har även idag hunnit med att hälsa på i Enebäck hos underbara Cissi :D Gud va det var längesen jag träffade henne. Har även hälsat på dom små och sett snyggingen nr 1 på gården nämligen Spirren ;) Jösses vilken fin häst. Det vore nåt för Mollan det ;)
Men som sagt vill jag få sålt på hennes lilla trollunge innan jag bestämmer mig om det blir nån betäckning. Vore super kul men samtidigt backar jag  lite med tanke på vad som hände förra sommaren. Chansen att det ska hända igen är säkerligen minimal men skräcken finns kvar. Det vill jag aldrig behöva uppleva igen. Så jag avvaktar och ser vad som händer med lill bebis och sen hur det artar sig med skola mm. Är ju inge brådska än iaf :)

Nej nu har det börjat så jag ska ta med mig min kavaljer upp :)


// Märi<3

Oops

Haha i förra inlägget skrev jag om mitt prov i svenska som jag tyckte gick ganska bra. Det verkar som läraren inte riktigt tyckte som jag då jag fått ett mail från henne där hon vill att jag ska komma in nästa vecka på handlednings tid så vi kan prata om mitt prov :D hahahahaha jag tror jag dör. Från och med nu ska jag sluta tro att jag kan nåt...

Dagen har bestått av massa bilåkning känns det som. Jag hatar verkligen att både åka och köra bil. Finns inget värre ;S Tyckte det var roligt när man fick körkortet och ett par år därefter men nu har man väl blivit gammal kanske :) Kan absolut inte se mig åkandes på stan en helg som man gjorde förr om åren. Usch jag verkligen avskyr det där stället nu och jag kan inte för minna sinnes fulla förstå hur nån kan tycka det är roligt :D haha man ändrar sig mycke tydligen. Tror jag har blivit en liten eremit som bara sitter inne och gör ingenting :) Men det är skönt det med. Jag försöker få ordning i mitt liv är mitt svar ;)

Nej fyy jag är trött och imorgon ska jag på möte med syon för att försöka knåpa ihop ett mail till dom där mupparna så jag kanske kan få lite pengar nån gång. Rätt dåligt i kassan nu kan jag lova. Dock skulle mamma beställa från Börjes så jag klickade med en ny hövåg :D JAAAAAA ÄNTLIGEN !!!! och ett par stövelskaft sträckare :) Mina stövlar är inte direkt vackra längre så jag hoppas man kan få ordning på dom iaf. Ville ju ha nya ridbyxor oxå men pengarna räcker tyvär inte så långt...

Usch nu känner jag mig ännu mer nere efter mitt mail. Faan va jag är KASS !!!!!!!


// Märi<3


Prov

Yes idag har vi haft första delprovet i svenska. Det handlade om källkritik. Var inge nervös innan men däremot efter provet (?). Haha varför vet jag inte. Visste ju inte riktigt hur upplägget skulle vara men jag är nästan hundra på att det gått bra :) Bara hoppas läraren tycker lika som mig ;)

Hemma och har ätit lite mat och ska strax bege mig mot stallet igen. Hos Jannica är allt klart redan så det är bara mitt kvar. Efter att jag var klar hos J åkte jag hem och hämtade alla tänkbara hus nycklar och begav mig upp till Bråten. Dock var det ingen som passade i hålet så jag fick göra ett litet inbrott så kisse kunde komma in :) Tony ringde och fråga om jag kunde åka förbi och släppa in Sesam då han inte ville komma in imorse när han for till jobbet. Kisse satt på trappen och väntade när jag kom och var med och hejjade på när jag klev in genom fönstret :) Haha undra om det var nån som såg mig. Jaja det kom iaf ingen och såg inte skymten av nån snut heller så jag klarade mig nog ganska bra. Är ju inte första gången jag gör "inbrott" på det där sättet. Har blivit ett flertal ggr här hemma när jag glömt nycklar och huset varit tomt :)

Imorgon har jag en lektion i skolan och det är matte. Har faktiskt räknat några tal i min bok och det gick förvånansvärt bra. Iofs är det ju ganska lätt från början så jag kanske ska hoppa bakåt lite i boken :) Måste försöka mig på den där inlämningsuppgiften oxå som ska vara klar om nån vecka. Har kollat lite på den och gjort några uppgifter sen var det stopp ;/ Måste ta tag i det där och se om jag kanske fattar nåt mer nu. Sen ska jag börja med engelska uppgifter som jag kan göra lite i förväg plus att jag måste få tag på en bok till svenskan. Tänkte lägga ut en liten blänkare på fejjan och hoppas på att nån har nån av böckerna så jag kan få låna. Har ingen lust att åka till bibblan då jag har tidspress på mig att bli klar. Är så trött på kvällarna så jag måste läsa lite när jag får tid över :)

Imorse råkade jag försova mig också. Typiskt när man ska iväg tidigt och jag skulle fodra hästarna själv. Brukar göra det på onsdagar eftersom jag börjar 8. Skönt att få nåt gjort innan man börjar då jag vanligtvis går till 14 dom dagarna. Idag hade vi ju som sagt prov och fick gå när vi var klara.

J upptäckte igår kväll när hon fodra mina odjur att jag hade slut på morötter. Hade en liten hink att hämta i hennes stall så dom iaf får idag :) Tusen tack min vän ! :D Blir ju så lite mat till ponnisarna om dom inte får morötter i sin mat. Nu har jag ju iofs kommit ihåg brödet så det bar jag in imorse innan skolan. Santoz kommer få en chock idag när han får käk att det är så mycket igen ;) Apropå Santoz så är det nog så att jag hittat köpare till honom. Ska maila lite fler bilder till henne och även försöka filma lite så hon får se :) Super kul men samtidigt tråkigt. Usch tycker inte om att sälja men jag kan inte samla på hästar. Min ekonomi tillåter inte det... ;(
Ekonomin ja... Räkningarna är betalda idag då jag fick pengar. Så nu är jag fattig som en kyrkråtta och har inte ens klarat av alla räkningar :( Hoppas päronen kan hjälpa mig med dom. Väntar på pengar från försäkringsbolaget ang Molly så jag hoppas dom kommer snarast så kanske jag kan betala nån mer räkning.

Nej nu måste jag nog sätta fart om jag ska hinna. Z ska ju vaccineras idag och försökte komma iväg strax före 16 :)


// Märi<3

Det lilla kräket

Fyy faan va jag älskar min lilla katt !!!!!! Eller inte... ;/ Det vidriga lilla kräket har hållit mig vaken ytterligare en natt. Så om han inte låter mig sova inatt kan han snart börja packa sin väska och flytta nånannanstans. Jag begriper inte vad problemet är bara det att jag blir sååå förbannad. Hade tänkt att ta kort på hans fina "renovering" och lägga ut här men ja orkar inte göra nånting. Är tröttare än tröttast och har huvudvärk. Jag måste få sova. Men inte lätt när man har med en karl att göra som inte begriper. Springer runt och skriker och lever faan. Nej snart du ditt lilla Alfonz kräk har mamma fått nog och då åker du ut med huvudet före !!!

Ändrade planer konstant hela tiden känns det som. Blev vanlig gympa igår då jag upptäckte att det behövdes plugg för min del och även försöka få i mig lite mat innan träning. Idag skulle Anki rida Z men det har jag också ställt in då det behövs mer plugg eftersom vi har prov imorgon i svenska. Upptäcktes då igår under dagen och jag har inte riktigt koll på vad provet handlar om ;/ Mm tycker nog det kan va lite svårt ibland att förstå men jag får göra mitt bästa. Mupparna på CSN har skickat mig ett nytt brev så nu ska jag få tag på syon under dagen imorgon och se om han kan hjälpa mig att skicka ett intyg till dom. Går dom inte med på det så blir det inge mer plugg för mig utan då hoppar jag av. Kan inte läsa utan pengar... Ska kolla upp om det finns nåt extra jobb man kan ha medans man pluggar för att försöka få in lite mer pengar. Har ett ställe jag ska kolla med iaf. Bara hoppas på det bästa.

Nej nu har jag inte tid att sitta här då jag måste sätta fart mot stallet. Z vila igår så idag måste jag rida lite. Kommer bara skritta ut en sväng då vädret är skit. Jag har ingen lust med nånting egentligen med tanke på mina sov rutiner men va faan idag måste jag klättra upp vare sig jag vill eller inte ;/
Usch jag har nog kommit en i nån slags depp period igen tror jag. Är så sjukt trött (har ju iofs sina orsaker ;/) och omotiverad till saker. Vet inte vad det är med mig riktigt. Vet att det är en hel del som spökar i mitt huvud som inte får komma fram. Jag trycker allt jobbigt åt sidan för att jag inte orkar ta tag i det just nu. Jag vill vara en glad och pigg människa. Inte en ledsen och arg person. Mycket med skolan också tror jag. Att jag är nervös för hur det ska gå med allt. Pengar, betyg mm. Men det är väl bara vänta och se. Dagen kommer när jag har svaren på det.

Nu får det vara nog för idag. Tror ni hästen dör om han vilar idag med ? ;( Jag vill verkligen inte rida...


// Märi<3

RSS 2.0