Mitt val

Kommer ta bort min blogg från och med idag då jag varken har tid eller lust till detta. Ska dra mig tillbaka lite och samla krafter då det kommer bli väldans mycket nytt framöver med jobb, stall, hästar mm. Jag hoppas återkomma inom en snar framtid med nya fräscha inlägg om mitt förhoppningsvis mer positiva liv.

Hoppas vi ses snart igen :)


// Märi<3


Tack!!

Det har varit riktigt mycket nu ett tag därför jag inte varit så flitig med detta bloggande. Har inte riktigt kommit till ro än men det börjar bli bättre. Santoz är nu flyttad och installerad i Labbsand med dom andra grabbarna. Snacka om att Zonic känner igen honom för han har tagit på sig pappa rollen igen och tar verkligen god hand om Santoz. Han skyddar honom från dom andra och ser till att dom är snälla med honom om dom ska komma fram. Imorgon ska dom få gå över i vinterhagen allihop har jag tänkt. Den är dock lite mindre men jag hoppas dom håller sams så det blir lugnt och skönt :)

Nu ska jag kolla mailen och läsa bloggar. Har inte varit på nätet på några dagar så jag har lite att ta ikapp ;)

Stort tack till Cecilia Spånbo på Stuteri Enebäck för att du tagit så bra hand om mitt lilla gryn under den här tiden. Även för all hjälp, stöttning och råd som du kommit med till mig. Du är verkligen en helt underbar människa som ställer upp när det behövs. Utan dig hade jag inte klarat av detta. Tack !! <3


// Märi<3

RSS 2.0