En olycka kommer sällan ensam

Nu har det varit mycket skit på sistone och tydligen har det tänkt att fortsätta. I söndags hände nåt som gjorde att jag skönk ännu djupare ner i skiten. Min pappa blev översprungen av en av mina hästar och är mer eller mindre totalt ommöblerad i käften. Även sydd i ansiktet med 9 stygn. Allt såg ut som en scen i en film. Fruktansvärt var det och jag börjar fundera på hur detta ska sluta. Jag ser inte längre nåt ljus och den här förbannade meningen "Det är sånt som händer" har jag tröttnat totalt på för den har använts flitigt på sista tiden. Jag är så sjukt less på allt och hittar ingen glädje nånstans. Jag går på autopilot och gör det jag absolut måste göra. Resten skiter jag blankt i. Om det händer nånting mer kommer jag göra mig av med allt jag har för nu är det inge roligt längre.


// Märi<3


Äntligen !!

Allt är klart och jag ska om ca 1 timme åka mot Strömsholm för att hämta hem min älskade häst. Jag är så sjukt gld över att få hem honom men samtidigt orolig för att det ska bli några komplikationer.

Dom här dagarna har varit dom jobbigaste hittills i mitt liv och jag har mått sjukt dåligt. Dock är jag så glad och tacksam för alla hälsningar jag fått från alla. Känns skönt att veta att det finns folk som bryr sig när man har en jobbig tid. Nu ska allt förhoppningsvis ordna upp sig och jag hoppas innerligt att det ska gå bra även när han kommer hem.

Dags att äta lite macka och invänta att Cissi ringer för hon är snäll och följer med och hämtar honom :)

Ska nog förvarna henne att jag kommer gråta som en liten unge när jag väl får se honom ;) Inte bara barn som anser att deras ponny är finast i världen <3



// Märi<3

Pengar, pengar, pengar

Allting kostar en jävla massa pengar. Är så trött på pengar så det finns inte. Allt är så sjukt dyrt oxå. För att kunna ha nånting ska man tydligen ha världens mest välbetalda jobb. Eller kanske vinna massa pengar på lotto.

Efter det här med Z har jag kollat upp mina försäkringar och gjort om dom lite grann. Kollade även upp va en försäkring på Alfonz skulle kosta. Jag vet att han "bara" är en katt men för mig är mina djur mer än bara djur. Dom är mina bästa vänner, mina familjemedlemmar, mitt allt. En försäkring på honom skulle kosta ca 500:-/år. Men eftersom han är över 3 år så behövdes det ett veterinärintyg. Alltså en besiktning mer eller mindre. Ringde då ner till vår klinik i Karlskoga och det skulle bli en vanlig klinik avgift på 480:- Alltså det är ju helt vansinnigt. På häst tar dom 800:- för en besiktning och vad jag vet är det varken böjprov eller longering på en katt. Va kan dom göra ? Kolla tänder, lyssna på hjärta och lungor och se att han ser välmående ut. Och det ska man få betala nästan 500:- för. Hutlöst !!

Med tanke på vad kalaset med Z kommer gå på kan Alfonz glömma att kalla sig försäkrad än på ett tag. Får hoppas att han kan fortsätta hålla sig i skinnet och inte göra sig illa nånstans.

Naturligtvis ska allt komma samtidigt då bilen är inlämnad för lagning, hö ska köpas, hästarna ska snart skos och Z ska lösas ut. Mediciner till han och ny mat ska oxå inhandlas om jag förstått veterinären rätt. Ja undra vilken bank man ska råna då... :(

Har iaf satt ut J på annons igen ang medryttare då jag hoppas nån kan tänka sig rida 3 dgr i veckan så jag får in nån krona där med. Synd att det inte är nån som vill betala pengar för att borsta på en 2-årig ponny...


// Märi<3

RSS 2.0