Pain

Dålig uppdatering på sista tiden men jag ska försöka bättra mig jag lovar :)
Nu ska jag göra mig redo för sängen och imorgon ska det uppdateras med senaste nytt om mig och djuren. En del förändringar har det blivit och kommer att bli framöver men som sagt det skrivs det om imorgon...


// Märi<3

Skärpning!

Blir fruktansvärt irriterad på mig själv. Hur har jag blivit egentligen ?
Från att ha varit världens planerings människa till att faan skita i allt. Hur gick det till ?
Nåja nu ska det iaf bli ändringar på det och jag ska bli som jag varit, för det här funkar inte i längden.

Dags att leta på mina träningskläder för jag ska åka om en stund...



// Märi<3

Me like

Tänk om jag fick bestämma exakt hur mitt liv ska se ut med alla tillbehör. Jösses undra hur det skulle bli ? :)
Vet iaf att jag skulle ha en egen gård så jag kan pussa på mina älskade djur 24/7 och ha fullständig koll på vad som händer. Dock skulle jag nog behöva ha nån inackorderad då jag skulle få panik att va helt själv. Måste ju tjata hål i huvudet på nån varje dag ;)
Om man hade pengar så man kunde bygga upp sitt drömhus och stall helt från grunden. Hur många kan göra det egentligen ?

Nej dom där pengarna styr mig mer än nåt annat och jag gillar det inte... Men va ska man göra lixom ? :/


// Märi<3

Som vanligt

Hädanefter när jag bloggar ska jag skriva om det som HAR hänt och inte det som SKA hända för det blir bara fel iaf och inte enligt planerna.

Blev ingen veterinär idag då vi missuppfattat varann utan hon kommer nästa vecka istället. Gör inte mig så mycket och det är ju inge superakut som nån i stallet behöver ha fixat heller.

Tog en kort promenad med Jojje, Karl och Kristina och imorgon får jag se vad herrn ska få göra. Longering kanske...? Ytterligare en tjej som mailat ang hans annons och som kommer och provrider snart hoppas jag. Verkar som man kanske hittar medryttare till honom så man kan andas lugnt igen. Känns inte så rockigt om pålle bara ska stå och inget göra. Men jag håller tummarna för att nåt ska gå bra i mitt liv :)

Imorgon ska jag ringa af och se om hon har nån tid för mig denna veckan. Usch jag gillar inte dom...


// Märi

Dagen

Hästar, hästar, hästar och mer hästar. Så har min dag varit på ett ungefär. Ser i princip likadan ut imorgon med :)

Började med en tur till Jannica där jag hämtade upp några hästtäcken, sölade lite skit och sen åkte hemåt.
Efter det upp till Dammis, pussade på min vackra morot och hämtade Anki. Vidare till Valåsen för att kolla lite hoppning och efter det till Dammis igen då Kristina skulle träna. Ner till stallet där jag stämt träff med en tjej som är intresserad av att rida Jojje. Hon provred och det såg bra ut. Han är ju inte alltför enkel i dagsläget men med tiden kommer han bli den pärla han en gång var :) Natta pojkarna och nu är jag hemma. Sängen kallar då jag ska upp i ottan för att släppa ut fyrfotingarna.

Imorgon styr jag näsan mot Dammis vid 12 då jag är anlitad som fotograf/filmare. Efter det bär det av mot nästa stall då veterinären är på ingående. Får se om det blir Jojje eller Sunny som får sig en omgång imorgon. Jag röstar på Sunny men vi får se om Karin hinner det. Inväntar svar under morgondagen :)

Nej sängen var det väl... ;)



I will follow you until you love me


// Märi<3


Snyggt :)

tävling

http://hastochpownii.myshowroom.se/jump-with-style-2/


Riktigt snygga tröjor måste jag säga. Kan tänka mig en av varje ;)


// Märi<3

Jag vill jag vill

Exakt om en vecka drar det igång med alla dessa roliga träningar igen som tex danspass, step, zumba mm. Så sjukt roligt och jag vill verkligen gå på dom. MEN jag har inga pengar... Iofs kanske dom har första veckan gratis som förra terminen men då har jag ett annat problem, nämligen SKOR !! När Tess och jag var på stan sist hitta jag perfekta dojjor för ändamålet men prislappen var inte att leka med. Visst det finns både dyrare och billigare men eftersom jag vill satsa denna gången behöver jag ha ordentliga skor. Nu var dom som sagt inte sjukt dyra men i min värld så är allt dyrt. Borde få in pengar nästa vecka "nån gång" men jag har stallhyror och lite annat skit som ska betalas då. Hur gör man för att få in pengar lite snabbt ??????


// Märi<3


Hösten

Känns som att sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten är på ingång. Jag tycker nog alla årstiderna har sin charm men sommaren är väl helt klart bäst :)

Hade tänkt plugga i höst men då jag glömde bort att söka in så får det vänta. Velar lite fram och tillbaka hur jag ska göra. Vore bra om man kunde få betyg men samtidigt känns det som resan dit är alldeles för lång och svår för mig. Jag får ta mig en ordentlig funderare och söka till våren i så fall. Nu ska jag lägga energi på att försöka hitta ett jobb istället. Funkar inte det får det nog kanske bli skola...

Mycket som ska ske nu i höst och jag hoppas det kommer bli bra för mig. Har blivit lite mer ändringar runt hästarna och stallen men det tar jag i ett senare inlägg. Har fortfarande inte klart med en av pållarna än :)

Ikvälll har vi stallmöte i Labbsand och ska då göra upp om hagar inför vintern och även när hästarna kommer in på natt och vi ska börja med fodringar. Ska bli spännande att se hur mötena går till på det här stället. Har ju som sagt lite dålig erfarenhet av stallmöten, hagar mm ;) Dock hoppas jag att folket i Labbsand har lite bättre koll på läget och att man kan komma överens utan en massa skitsnack efteråt.

Blir nog en promenad idag med Kristina och Karl innan mötet oxå. Början på mitt nya liv med en massa promenader :) Jag har ju ca 7 månader på mig ;) hahahaha


// Märi<3

Hmm

Dagen blev inte riktigt som jag planerat då jag fick ett telefonsamtal på morgon av bror som undra om jag kunde va hundvakt. Jag hade tänkt åka snålskjuts till Örebro med B för jag ska köpa present åt mamma. Hon fyller ju på lördag :) Men det verkar som jag får ta det imorgon istället då hon ändå tror jag ska på Vulkan. Jag ska iofs på Vulkan men jag får väl "smita" till Örebro innan ;)

Ringt till bm på morgon och dom ringer upp mig strax efter tio. Lyckat om jag får komma idag när jag har Gabby här... Vill inte lämna dom där två själva för man vet aldrig hur det slutar.

Mailat tillbaka till dom som skrev om Jojje och även hon som va intresserad av Santoz. Har inte hört nåt och jag börjar bli otålig :) Hoppas jag hinner ut till min bebis ikväll och hälsa på och även prata med Cissi... Är Karl fräsch ikväll ska vi ta en promenad med pållarna så risken finns att jag inte hinner. Cissi kanske slutar tidigare imorgon så jag hinner dit då ? :)

Nej det är väl bäst jag försöker få i mig lite frulle innan mamma ska åka då jag nu i skrivande stund sitter på altan och håller koll på brudarna.


// Märi<3

Just det

Gårdagen spenderades med min underbara vän Therese Nylén kors och tvärs och lite överallt :) Inte ofta vi hinner ses men nu när jag inte jobbar längre kan det nog bli ändring på det.

Var även iväg och betalade sadeln igår så nu är det klart med. Lovisa kommer antagligen imorgon kväll och rider J en kortis oxå.

Idag ska jag dammsuga och göra allmänt ingenting. Kolla om det kan finnas lite jobb nånstans man kan söka. Tips ?



// Märi<3

Filmer

Här kommer tre filmer från löshoppningen idag. 2 på Jojje och 1 på Karl :)

http://www.youtube.com/watch?v=BYJpTSaI5J8 Karl

http://www.youtube.com/watch?v=S_vecFvwoB4 Jojje

http://www.youtube.com/watch?v=TZtJWFB1Dbs Jojje



Såg även att filmen på Santoz är visad 18 ggr :) Skitkul verkligen !! :)


// Märi<3


Sjuk ?

Vet inte om det är nåt på gång för jag känner mig inte spec fräsch. Har haft ont i huvudet till och från i några dagar och förut i stallet satt jag upp på Karl en sväng och när jag klev av kändes det inge vidare heller...

Santoz:
Har fått mail av en tjej som är intresserad av Santoz och vi har mailat lite fram och tillbaka. Jag har skickat bilder och även film på honom så vi får se om han ev kommer bli smålänning framöver :) Vore sjukt kul för honom om han fick komma till nåt ställe där dom verkligen gör nåt av honom. Jag tror nämligen på denna lilla krabat och han kommer bli en toppen ponny om man gör på rätt sätt.

Siri:
Nåt är vajs med sessan och jag vet inte riktigt vad. "Om hon får va hos dig nån vecka till ska du se att hon mår bra igen". Så var det en av mina vänner som skrev till mig i ett mess <3

Alfonz:
Han tog ingen skada av klo angreppet och är lika jobbig som han alltid varit :)

Zonic:
Har dessvärre ingen koll på min stora morot för han är denna månad utlånad till elinor i stallet :) Jag såg han iofs i tisdags kväll ? när dom red från stallet och han såg bra ut på håll iaf ;) Såg han även idag i hagen men jag tror inte det går nån nöd på han. Bara glad att slippa mig en stund...

Jojje:
Longerad idag med inspänning och det gick över förväntan. Nästa gång ska jag prova spänna under magen så han verkligen rundar sig då han har tendens att höja nacken och sänka ryggen. Galoppen ska vi inte ens prata om hur han ser ut... :(


// Märi<3

Duschen

Eftersom tiden sprang iväg så fasligt igår blev det aldrig nån dusch av sessan. Därför ska det göras idag (förstår dock inte riktigt varför) och vi kommer inte vara sams efteråt... Hon hatar att duscha och jag hatar att duscha henne. Som gjort för fight. Men det är väl kanske bäst jag sätter fart så jag blir klar nån gång.

Är så sjukt trött så jag skulle kunna somna sittandes här :/ Hoppas det är nåt bra på tv sen så jag får nån belöning för skitjobbet som strax ska göras :)

Nej nu har jag skjutit på det alldeles för många timmar....


// Märi<3


Älskade lilla prinsen

Alfonz kom nyss hem och jag såg han hade nåt vitt vid näsan. Livrädda jag skulle försöka peta bort det men det satt naturligtvis fast. Jag gav honom mat och hoppades på att det äckliga skulle rasa bort självmant men efter att han käkat satt grejen fortfarande kvar. Tog "tjuren vid hornen" och plockade upp kisse i knät för att studera lite närmre på det främmande föremålet. Då sitter det en klo i näsan på honom !!!!!! Hur vidrigt är inte det då ??? Den hade trängt in en liten bit vid snoken på han men nu är den borta och det syns inte ens att det suttit nåt där... Får hålla lite koll bara så det inte blir nåt eftersom det trots allt under hans mörka päls finns ett litet sår :(

Mammas lillprins <3



// Märi<3


Kvällen

Nu är det strax dags att stoppa prinsessan i duschen och efter det mig själv. Uppstigning tidigt imorgon bitti då vi ska börja täcka stack kl 7 :) wiiie bara jag som tycker det är roligt dock men sen är jag inte som alla andra heller ;)

Idag har det varit en mycket intressant dag. Har nästan kännts lite som förr i tiden. Dock vet jag att det va skit, skulle bli skit och alltid kommer va skit så därför provar jag inget mer... Nope det tåget har gått och jag står kvar ensam. Blir bäst så för alla parter :)

Har sökt jobb nu oxå på kvällskvisten och det vore faan nåt om man kunde få det :D Ingen vore gladare än jag verkligen.

Nej nu hör jag att sessan ropar att hon vill duscha :P Haha önsketänkande.


// Märi<3

Äntligen

Sitter i denna stund och väntar på den underbaraste tjejen i mitt liv


3 veckor har nu gått och min sessa kommer äntligen till mig ikväll och ska va här 2 veckor :) Verkar som jag blir ledig imorgon iaf så vi kan ha mys tillsammans <3 Skönt att få hem henne för jag har saknat henne så oerhört mycket. Hon är ju min enda tjej och det vackraste i mitt liv <3


// Märi<3

Akut

Dessa tre grejer är jag i akut behov av...





Behöver verkligen klippa mig då håret är så slitet så det finns inte. Brukar typ klippa mig kanske 1 gång/år eller nåt :/ Har aldrig pengar till det då mina djur alltid går före mig. Iofs köper jag hellre till dom är mig själv fast jag inte behöver ;)



Ett besök hos kiropraktor är nog det jag är i behov av mest av allt. Jag är i stort sett pajj i rygg, nacke och axlar jämt och det blir ju inte bättre om man aldrig får det fixat. Jag måste försöka få nån krona över så jag kan pallra mig iväg för vissa dagar är det inte roligt...



En löpardojja eller kanske två par iofs. Gillar inte att gå i ridskor då dom känns så klumpiga och därför brukar jag alltid ha typ såna här i stallet oxå. Vore ju bra om man då kunde få några vettiga skor att traska runt i än bara nåt skit. Men det är ju ganska bra pris på såna här oxå så det får vänta det med...

Faan vad jag gillar att vara fattig !!!!!!!!!


// Märi<3

Fredag kväll

Ja vad är en helkväll på Rosenström eller på logen med bästa bandet Lasse Stefanz när man kan vara hemma, fattig och vara tvungen att sova för att man ska jobba imorgon... ?!?!?! Vart är rättvisan i det undrar jag ? Livet är faan inte lätt alla ggr...




Jaja jag har iaf fått se dom en gång och jag hoppas (som jag gör varje år) att det ska ske igen. Så nästa år när dom kommer till logen kan nån gärna få bjuda mig så jag oxå får ha roligt för en kväll...


// Märi<3

RSS 2.0