Tjoolahopp

Lite stiltje igen på bloggandet men nån gång kommer ja nog igång :) Har en hel del idéer på inlägg men det är ju det här med att komma sig för att skriva...

Idag har ja, Z, J, Siri och "mormor" varit ute på en liten kvällspromenad. Blev bara en kort bit för mormor fick kramp känningar i vaden. Kanske inte så lyckat att knalla på hård grusväg i gummistövlar ;) Nåja dom fick röra lite på sig iaf.

Imorgon SKA ja städa.... Ja måste verkligen ta tag i det iaf för det ser ut som ja vet inte vad :/ Roligare saker finns ju....


// Märi<3

Längesen

Det har varit så mycket på slutet som ska göras så tiden har inte riktigt räckt till för detta. Sen har jag inte haft nåt vettigt att skriva heller :)

Ska försöka bättra mig då ja vet att det är många som läser som inte har koll på mig varje dag ;)

Hoppas ni haft en bra midsommar iaf ?


// Märi<3

Besiktning

Imorse var det dags att besikta bilen och det gick ju galant. Volvo ska man ha ;)
Några små grejar dom påpekade men inget som jag var tvungen att komma och visa upp igen. Skönt det iaf. Så nu kan jag med gott samvete ta mina ynka pengar och shoppa i Ullared imorgon ;)


// Märi<3

Skatteåterbäring :)

Det var många som skrev på fejjan förut att dom fått skattpengar och jag tänkte i mitt stilla sinne att med min vanliga tur har jag inte fått några... Men tji fick jag när jag nu på em var inne och kolla och dom låg allt på mitt konto :D Så nu har moster fått sina sista pengar och resten kan jag (förhoppningsvis) ha till Ullared :D wiiiieeee.


// Märi<3


Tokfel

Nu har jag alldeles nyss slagit upp mina blå och ska bege mig mot stallet. Några timmar har jag iaf sovit så jag hoppas jag orkar med nattens jobb pass :) Det blir ju så tokigt att va ledig mitt i veckan fast iofs är det ju nästan som en vanlig helg... Jaja två pass kvar och sen är det helg på riktigt ;)

Blev ingen ridning igår då det verkligen hävde ner. När det väl blev uppehåll hade jag ingen lust att rida längre. Idag blir det nog ett litet skritt pass på banan och sen ska ju J kollas oxå.


// Märi<3

Förlängt :D

Igår hade jag papper att skriva på om förlängning på jobbet. Fick fram till 2/11 :D Glad tjej !!
Trivs så sjukt bra med både jobbet och arbetskamraterna så jag skulle bli väldigt depp om jag behövde gå hem...

Igår tog jag och Z en kvällspromenad med Jenny i telefon :) Trava en kort bit både på bort och hemvägen. Han går med handbromsen i så jag ska be min moster komma och klämma lite på han. I skritten känns han hyfsad iaf och kliver på ganska bra. Men lika bra att kolla honom redan nu.

J ska kollas imorgon kväll igen och sen får vi utvärdera om han ska behandlas en gång till för att se om det kan bli bra. Tyckte inte han såg riktigt fräsch ut imorse tyvär...

Ikväll ska hästarna gå över i nästa beteshage då det börjar bli dåligt i den dom gått i nu. Z behöver egentligen inte ha nåt mer för jösses han ser ut som en blåval :/ Men jag får försöka arbeta bort det istället på nåt vis ;)

Nej dags att dra till Coop och handla hårfärg och sen blir det stallet :)


// Märi<3

Oroligt

Inte hunnit med att rida varken igår (söndag) eller i lördags. Imorgon blir det nog inget heller då vi har styrelsemöte på kvällen. Jaja får hoppas jag kan vakna i tid så kanske jag hinner :)

Igår va jag iaf och kolla när några av våra ryttare tävlade i Botorp. Duktiga tjejer allihopa :)

Har även hittat en sida (Anki tipsade mig) där dom har snoddar, plastronger mm mm. Hittade en plastrong som jag blev lite kär i men frågan är ju hur den ser ut IRL...

Har varit lite oroligt ett tag på jobbet då det pratats om att nån måste gå ner på 2-skift. Idag kom dock beskedet och jag kan andas ut för vi ska ha upp ytterligare en till så vi blir 17 på vårat skift. Halleluuuujjjjjaaaa !!!!! :D

Rasten är slut och jobbet kallar ;)


// Märi<3


Märkligt

Va trött som en tok imorse när klockan ringde och ändå kom jag i säng ganska tidigt mot vad jag brukar göra fredag kvällar. Kommer bli sängen tidigt ikväll oxå för redan nu är jag super mega trött :/ Men först ska jag pallra mig iväg och köpa lördags godis ;) (tror jag) och sen ska hästarna nattas (dom är redan inne pga skitvädret) och J ska ha sin sista medicin.

Idag har det inte blivit nåt gjort av det jag tänkt mig. Var skit fint väder på fm så jag hade tänkt städa bilen och skura ur transporten ordentligt men då kom mamma på att hennes häst skulle bort till betet så det var bara att åka iväg och knalla bort med han och hans partner. Sen var vi iväg och leta hus i skogen innan det var dags för hemfärd och lite handling. Efter det kom min söta vän Tess på besök och hade med sig mat :D

Nu på em har vi varit upp och hämtat hem dom från betet och även tagit in mina då det som sagt är världens rusk väder :( Vart faan tog sommaren vägen ?

Nu ska jag nog försöka åka och handla nåt men först måste jag kolla om det är nåt bra på tv sen ;)

Imorgon bitti far jag mot Botorp för att hejja på våra duktiga KRT:are som ska tävla :) Cissi, Anki och Emilia :D


// Märi<3

Fredagsmys

Mmm blev inte direkt nåt med det eftersom jag tillbringade min kväll i stallet :) Red Z lite på banan och det råkade visst bli lite för länge. Nästan 35 minuter var jag därute och skrittade omkring. Provade att trava i bägge varven men det kändes som han dragit i handbromsen totalt :/ Blev lite sur och gick på han lite grann men då svara han tillbaka ;) Det är allt lite krut i moroten. Som sagt så var det inte så avancerad ridning utan mestadels skritt där jag försökte böja och forma lite försiktigt. Han är verkligen stel som en pinne och ingen bjudning så det känns ganska hopplöst. Ska försöka hålla till på banan nån gång i veckan iaf och sen resten i skogen där jag iaf har lite mer bjudning. Han har ju fått börja gå på gräs nu 3 timmar om dagen och imorgon ska dom ner heldag så då kanske jag får ha dubbla spön och sporrar för att kunna rida imorgon kväll ;)

Kollade även J på kvällen och det är en förbättring men fortfarande inte bra :( P-A var oxå med och kollade och han sa samma sak. Skönt att man kan va flera som kollar så man inte missar eller tycker helt galet :) Imorgon är det sista dagen med metacam och sen ska jag kolla han igen till veckan för att se om det blivit nåt bättre. Han har ju varit helt sjövild varje morgon denna veckan och idag sprang dom som dårar i hagen och han är värst av dom alla. Bockar, brallar och sparkar bakut så man kan ju fundera på om han har ont eller inte...

Beslutet kommer jag iaf inte undan med att ta tyvär och det är det värsta beslut man nånsin kan ta. Nu önskar man att nån annan kunde kliva i mina skor så jag slapp bry mig. Men har man skaffat djur måste man va med enda in i det sista... Inte dags att måla faan på väggen än men har man det i tanken redan nu så kanske det går lättare när det väl är dags ?




// Märi<3

RSS 2.0