Taskig uppdatering

Mja nu har jag legat på latsidan och inte skrivit ett skit här. Har dessvärre inte så mycket att skriva tycker jag. Det händer inte direkt nånting utan allt är som vanligt :) Ibland dyker det upp idéer i mitt huvud på saker som jag vill skriva om men sen att få ork till att skriva det här är en annan femma. Nån gång ska jag rycka upp mig och börja skriva ;)


// Märi<3

Återbesök

I fredags hade pappa varit snäll och tagit ledigt från jobbet för att följa med mig till Strömsholm. Då jag hade jobbat hela natten var jag inte direkt körbar på morgonen utan nån sömn. Jag sov lite till och från både dit och hem och på slutet var jag riktigt seg så då var det tur att inte jag satt bakom ratten :)

Återbesöket gick både bra och dåligt. Dock ska jag nog inte kalla det för dåligt utan det var bara det att jag hade större förhoppningar som grusades ganska fort.

Först blev han vägd och nu är han uppe i 571kg. När han kom till Strömsholm för 8 veckor sen vägde han 610kg. När jag hämtade hem honom vägde han 560kg och sen fortsatte han att rasa även hemma. Dock är vikten nu på väg åt rätt håll igen och det tack vare att han får äta hö och krafft foder.

Sen var det dags för röntgen och bilderna såg jätte bra ut. Det har läkt precis som han önskat och han var super nöjd. Dessvärre är det en läkningsprocess på 8-12 veckor på en sån skada så han ville att han skulle fortsätta vila och att jag ska komma in igen om 6 veckor. Där blev det genast tråkigt då jag hade hoppats på att få sätta igång nu... Men jag är jätte glad att det hittills gått så himla bra och att jag varje dag jag kommer till stallet får se min fina morot :)

Nu ska han fortsätta äta hackat hö i 3 veckor till och sen skulle jag få smyga in nån tuss med "vanligt" hö och sen öka på lite försiktigt efter hand. Jag hoppas att nästa besök blir det sista och att jag då kan få börja sätta igång honom.


// Märi<3

RSS 2.0