Tjohoo

Hejja Färjestad !!! Fortsätter dom på den här linjen är det inte många matcher kvar till final. Får se vilket av renfösar lagen dom får möta. Jag hoppas inte på Luleå för då blir det krig här hemma ;) haha. Tillräckligt illa att dom kommit så långt redan nu. Men eftersom Färjestad är bäst så vinner dom ju över vilket lag som helst. Hoppas jag... ;/

Fick tydligen med mer än ett par strumpor igår i tvätten. Kanske blev tre par... Ska ner och kolla om tvätten är torr för då kör jag på med vit tvätt. Vet inte riktigt vad jag gör med mina strumpor för dom pajjar hela tiden. Iofs kanske jag haft dom ett tag så dom behöver bytas ut. Efterlyser iaf nån marken snart och lite pengar så jag har råd med strumporna också :) Men jag tror att jag har mer strumpor i vit tvätten iaf. Helt värdelöst vetande för er men mycket viktigt för mig :)

Verkar bli en superfin dag idag också med sol. Hoppas det inte stormar lika mycket som igår. Blir nog samma runda som igår med Z då han va lite spänd och fjollig. Synd bara att det var sån gegga på vissa ställen och han sjönk lite. Men men jag ska inte klaga då det är helt underbart att snön och isen håller på att smälta bort. Nu vill jag ha vår och det fort.

Älskade Jenny ringde igår och hennes häst hade lyckats trampa in en spik i hoven ;( Det är verkligen hon och jag som är otursfåglar. Så tråkigt att man ska bo så långt ifrån varann. Tur det finns telefoner :) Hoppas det går bra med pålle och att hon är frisk och kry fort.

Idag blir de lite mer tvätt (om det andra torkat), stall + ridning, lägga in nya annonser på grejer (och förhoppningsvis sälja nåt), städning här hemma och en tripp till bebis.
Haha vad mycket av det där tror ni blir gjort ? Jag har mina aningar iaf ;)

Nej ner i källaren och ge tvättmaskinen lite frukost för att sen inta lite själv.


// Märi<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0