Trött

Ja fyy ja är riktigt trött idag. Är iofs de varje dag eftersom man inte får sova ordentligt på nätterna. Va kan de bero på Afonz ?!? Han är en riktig pain in the ass på nätterna. Ja fattar inte hur han orkar. Igår kväll drog han igång strax före 11, precis efter ja släckt lampan och tänkt sova. Men då blev ja vansinnig så ja flög ur sängen, tog kisse under armen och slängde ut honom. Mat fick han me sej oxå plus att ja öppna dörren lite till altan så han kunde gå in där och lägga sej. Men nej nej de passa ju inte herrn för ja hörde han kraffsa på fönstret typ nån timme senare men ja hade ingen lust att gå ner och öppna åt han. Jösses han dör inte av att va ute nån natt. Då kanske han kan va snäll sen dom resterande nätterna. Huruvida de va nån vänlig själ som släppte in han eller inte förtäljer inte historian för de har ja ingen aning om. Den enda ja vet är att han är inne nu så lever gör han iaf :)

Hästarna då. Ja som de stått förut blev ju min älskade morot halt och vi drog iväg till Karlstad. Igår morse fick han en helsula+dojja på bakfoten och han såg genast bättre ut när han traska till hagen. Blev lite miss i planeringen så efter att ja mockat en box begav ja mej iväg hemåt för att hämta mamma och köra henne till nåt ställe där de skulle skrivas på nåt papper för att sedan styra bilen mot stallet igen och göra klart sysslorna. Helt plötsligt när ja står och mockar i godan ro kommer mamma inrusandes i stallet och säger ja måste komma ut. Hästarna har då fått tok fnatt och springer som galningar i hagen. Min morot likaså. Alltså kan han inte ha spec ont för såna där akrobatiska övningar skulle inte ja vilja roa mej me om ja hade ont i foten. Eller nån annanstans heller för den delen. Så efter den synen igår anser ja nu att min häst är frisk och kan börja skrittas igen. Ja är GLAD !! :D Så ja tänkte Sanna skulle få den äran idag att skritta honom eftersom hon ändå ska me till Molly och hon väger som en fluglort ungenfär ;) Så kan ja stå bredvid och se om de syns nåt tokigt. Men de tror ja inte.
Sen ikväll bär de av till ridhus igen me Anki och Z´s tjej :) Skulle va roligt att se dom där två ihop igen eftersom Z va väldigt intresserad av henne i Moo. Men vem är inte de för hon är ju riktigt snygg ;) Eller hur Anki ?

Jaha de går i ett hela veckan känns de som men de är bra att ja har nåt att göra. Ska försöka sätta igång min igen och hoppas på vi klarar oss längre denna gången ;P Sen ska ja prov rida en liten häst på torsdag som ja kanske ska rida några dar i veckan, på fredag flyttar sista hästen ut ur stallet så då blir ja själv, sen är de julbord på lördag. Är säkert mer grejer som ja inte kommer ihåg för tillfället. Får kolla min kalender :)

Nej nu ska ja tvätta lite tror ja. Eller kanske städa...


// Märi<3

Kommentarer
Postat av: Anki

Lilah är defintivt snyggast... ähum.. om man gillar lite "grövre" damer åtminstone ;)

2010-12-14 @ 17:36:37
Postat av: Märi

Absolut :) Haha ja men riktiga brudar ska ju va "kurviga" ;)

2010-12-14 @ 21:54:45
URL: http://mariboman.blogg.se/
Postat av: Anki

Helt sant, men stora fötter och öron vette tusan... haha!!

2010-12-15 @ 07:13:34
Postat av: Märi

haha nää sant men de kanske finns karlar som tänder på de oxå ;P hahaha

2010-12-15 @ 09:32:03
URL: http://mariboman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0