Fruset

Ja men visst när ja kom till stallet imorse och hade släppt ut hästarna hade ja tänkt mocka och fixa allt innan ja begav mej hemåt. Men icke. Dörrn ut till logen där grepar, kärror, hö och mat finns va frusen så ja kom inte ut där. Kunde därför varken mocka eller göra mat. Vred upp fläkten på 2:an innan ja åkte men ja tror inte de kommer hjälpa då den är i andra änden av stallet. Får åka ut igen om nån timme me hårblåsen och försöka tina upp dörrn :) Alltid ska de va nåt. Idag verkar de inte va "jätte" kallt så ja ska ta me min morot på en skritt tur i skogen. Igår blev alla hästarna ompysslade eftersom Sanna va me till stallet. Har inte grejat nåt me Santoz nu på ett tag men han lyfter fötterna så snällt och njuter verkligen när man borstar. Han är bara för go :)
Följde me Anki och Delilah till ridhuset igår kväll och de kändes inte så kallt fast de va typ -20. Värsta motionen får ja varje gång ja är me då ja antingen krattar i ridhuset eller bara går omkring därinne och filosoferar :P Igår blev de en sväng me borsten på läktaren för de va lite skitigt. Duktiga ja :)

Hann ju me att städa lite igår och och byta i sängen så de va en dusch som stod på schemat igår kväll när ja kom hem. Innan de tog ja och min prinsessa kvälls promenaden me sällskap av den lilla hårbollen Alfonz. Jösses va han sprang nere i skogen. Han är som en liten hund och ska alltid va där ja är. Så inatt gott folk har ja fått sovit hela natten utan att nån liten kisse har stökat :D Vet inte när de hände sist. Iofs är ja iaf trött för ja kommer inte till ro på kvällen. Ligger och funderar på allt som händer och har hänt. Man ska väl inte tänka så mycke antar ja men de är svårt att bara låta bli. De poppar lixom upp i huve även om man inte vill. Nu ligger tankarna och funderingarna runt hästarna. Spec ponnisarna eftersom bägge är till salu. Ingen som varken ringt eller mailat på dom. Får väl hoppas de bara är "fel" årstid att sälja så nån vill ha dom så småningom. Iaf Santoz då ja vill att han ska åka först. Eller nää egentligen vill ja inte sälja nån av dom men ja kan inte samla på hästar ;) De har ja inte ekonomi till tyvär. Hmm man skulle hitta en rik karl som tycker att ja är bäst i hela världen och som förstår att ja måste ha kvar mina små änglar :P Haha men var finns han ?

Har bytt lite häst grejer me Anki oxå så Z har fått jätte fina skydd, shabrak och en gelepad. Han är säkert jätte lycklig över de :P Haha. Mamma fyndade 2 vntertäcken till sin kuse så han inte behöver frysa :)


Nej nu ska ja slänga mej på soffan nån timme och sen bege mej mot stallet igen. Bara hoppas de fortsätter va "milt" så ja inte fryser ihjäl på min uteritt :)


// Märi<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0