2 dagar kvar

Jajjemän nu är de inte många dagar kvar innan ja får paket !!! :D Fyller ju som sagt på onsdag :)

Idag började mitt nya liv tror ja. Haha usch å fyy. Ska ju mocka åt Jannica hädanefter så kommer hon åka bort och kvälls fodra mina hästar eftersom dom numera ska in på em. Så idag va första dagen då ja fixade bägge stallen och de va en upplevelse. Har aldrig varit med om en jobbigare backe för att ta sej upp på dyng högen hos Jannica :) Haha jävlar va ja kämpa. Kärran ville inte riktigt som jag utan drog iväg åt alla håll så de ser nog ut som de är nåt riktigt stort som försökt ta sej på den lilla stigen men de är bara ja och kärran ;) Vi hade lite olika åsikter om va som va rakt, höger och vänster. Men till slut gick de bra. Behövde bara springa där 2 ggr (som tur va) ;) Men va faan ja får ju se de som att de blir världens träning och de är ju inga fel. Bara hoppas de inte kommer mer snö nu för då vet ja inte va ja gör imöra bitti i den där mördar backen. Om ja kommer ihåg ska ja ta me kamera och ta kort så får ni se. De kanske inte ser så jobbigt ut men när man ska pusa där i snön me en kärra full me skit som lever sitt eget liv och inte vill åt mitt håll då är de liite kämpigt :) Men ja överlevde idag och gör nog de hädanefter oxå.


Nu har ja iaf käkat frulle och kollat på mitt program så nu ska ja klä på mej, greppa skyfflen och börja kasta runt me den äckliga snön härute. Visst de är jätte fint me snö men de räckte lixom för typ 3dm sen. Så ja ber till den som sköter om vädret att ja iaf inte behöver mer snö nu :) Sen ska ja in och vila lite innan ja far mot stallet igen. Ridning av Z står på schemat och sen insläpp av hästarna. Haha undra va tokiga dom kommer va imorgon bitti när dom får komma in tidigare än va dom är vana me :P Dom har gått mej på nerverna på morgon hela helgen så ja kanske bangar ur de här me em efter imorgon :) Jaja de återstår att se.


Nej nu måste ja sätta fart så ja får komma in och vila igen ;)



// Märi<3

Kommentarer
Postat av: Jannica

Ha ha du lär dig snart tekninken, ett tips är att vända på kärran och dra den uppför.

Skulle vilja ha en container att tippa i istället med det finns ju ingen som vill ta emot skiten när den är full.

2010-12-20 @ 12:15:20
URL: http://flaangen.blogspot.com
Postat av: Märi

Haha ja ska testa de imöra. Prata me Anki nu och hon sa de skulle komma typ 40 cm snö på torsdag !!! ;( GAAAAH vill inte ha mer snö.

2010-12-20 @ 12:48:44
URL: http://mariboman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0