sköna söndag

jaha då va de snart slut på denna helgen oxå då. faan va fort de går. har iaf varit en underbar vecka å helg eftersom ja har haft min älskade prinsessa hos mej. massa mys har de blivit :) kommer kännas tomt när man ska sova själv i sängen inatt... ingen som ligger å drömmer å sparkar på mej ;) men hon kommer nog snart igen hoppas ja. eller kanske att B kan höra av sej lite bättre så man kan träffas.

jaha har hållt igång me min ridning så gott ja kunnat för den här jävla foten :S blir att träna på banan i veckan för den är jätte fin nu när de torkat upp. bara hoppas de inte kommer massa regn nu som ska förstöra allt... men me min tur så blir de väl så. verkar inte som nånting ska funka för mej för tillfället ;/ men de blir väl kanske bättre så småningom. känner nu iaf att ja kommit igång me hästarna igen å de är bra. har ju vart iväg på två tävlingar som åskådare för å få lite inspiration å de har nog funkat :) så nu blir de hård träning så får vi se om premiären blir i början på juni uppe i Gyttorp ;) då har ja ju nåt å kämpa mot. hoppas på att zonic kan komma ut på lite hopp tävlingar oxå men de ligger ju dessvärre inte på mitt bord. ja är chaffis då men ingen ryttare ;) hehe.

jaha skoldag imöra igen då. fick världens sämsta schema denna period å de ska vi ha nu i 6 veckor eller nåt :( snacka om att man inte vill gå dit. men men man får väl ge de en chans å hoppas på de bästa. är ju iaf hel bra folk i skolan å bara de är ju toppen :)

hopp träning på lördag då i stallet å sen blir de en sväng till laxå på söndag för å kolla dressyr tävling. måste inhämta mer inspiration :P sen veckan efter blir de dressyr träning igen i stallet. hoppas bara vi kan byta dag annars kan ju inte Madde rida Smulan ;S men ja ska höra me Anki nu i veckan va hon säger. Funderar på om ja kanske skulle åka å träna för Susanne som kommer till Nysäter oxå. Va ju där å kolla när Pillan träna för henne sist å hon verka väldans bra. Kan ju va nåt å prova å se hur de funkar. Som sagt då måste ja ligga i hårdträning tills dess. Mycke jobb på banan denna vecka ;)

Nää nu blir de nog en liten kik på Wallander innan de blir sängen.


//Märi <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0